Fordele ved TerraTops borde

Unikke borde

De mange forskellige kombinationer af bordstel og bordplader gør, at du kan designe dit helt personlige bord. Du kan endda bestille specialmål, hvis du har helt særlige ønsker.

Høj kvalitet

Dansk design med moderne linjer. Dansk produktion og og gode materialer sikrer dig et produkt af høj kvalitet.
Vi vælger af kvalitetsterrazzo til TerraTops-serien.

Robust bordplade

Terrazzo-bordpladerne i ROCK serien har fået vores helt unikke imprægnering som gør dem modstandsdygtige overfor dagligt brug. Du kan endda stille din varme gryde direkte på bordet.

TERRATOPS PRODUKT INFO
TERRATOPS INSPIRATIONSGALLERI

TERRATOPS PRODUKT INFO

Til TerraTops bordserien har vi gjort vores yderste for at vælge nogle helt fantastiske terrazzo-plader fra de allerbedste producenter.

Terrazzo er et blandingsprodukt af marmorskærver og et cementlignende bindemiddel. Det betyder at udtrykket på hver enkelt plade er helt unikt, og pladerne kan laves i mange farvevariationer og stenkornstørrelser.

Du skal derfor være opmærksom på at de bordplader du ser i konfiguratoren kan afvige lidt fra den, der bliver leveret med dit unikke bord.

Terrazzo trender igen på bordplader såvel som på gulve. Terrazzo findes i mange flotte variationer – finder du ikke lige den rette, så har vi endnu flere varianter, hvis du kontakter os.

TERRATOPS INSPIRATIONSGALLERI

Menu