Fordele ved Scandinavian Solid borde

Unikke borde

De mange forskellige valgmuligheder af bordstel og bordplader gør du kan designe dit helt personlige bord. Du kan endda bestille specialmål, hvis du har helt særlige ønsker.

Høj kvalitet

Dansk design med moderne linjer. Dansk produktion og og Gode materialer sikrer dig et produkt af høj kvalitet.
Scandinavian Solid tåler også varme, UV lys og hårdt daglig brug.

Robust bordplade

Bordpladerne i Scandinavian Solid serien er yderst ridsefaste og pletbestandige. Du kan endda stille din varme gryde direkte på bordet.

SCANDINAVIAN SOLID PRODUKT INFO
SCANDINAVIAN SOLID INSPIRATIONSGALLERI

SCANDINAVIAN SOLID PRODUKT INFO

Om Dekton

Dekton er en komposit som har en særdeles modstandsdygtig overflade overfor ridser og takket være dens lave porøsitet kan Dekton modstå pletter fra almindelig brug såsom vin, kaffe, blæk og rust som kan let rengøres. Varme brugsgenstande kan placeres direkte på overfladen uden at forårsage skade og er derfor mere modstandsdygtig overfor slitage end granit. Derudover har Dekton en overlegen farvefasthed der ikke falmer med tiden.

Om Silestone

Silestone har gennem de sidste 25 år været førende inden for komposit bordplader. Kompositten består af mere end 90% naturlig kvarts, hvilket giver styrke i overfladen samt enestående resistente og hårdføre egenskaber. Disse karakteristika giver de bedste muligheder for at benytte Silestone som bordplade til både spise- og sofabord. Silestone en gennemfarvet med teksturer og med et minimum antal furer, sikres en let vedligeholdelse.

SCANDINAVIAN SOLID INSPIRATIONSGALLERI

Udsnit af Dekton Taga pladens overflade

Dekton Taga

Silestoneplade Eternal Marquina

Silestone Eternal Marquina

Udsnit af Dektonplade i designet Bergen

Dekton Bergen

Udsnit af Silestoneplade i Brooklyn design

Silestone Brooklyn

Menu