Fordele ved ROCK borde

Unikke borde

De mange forskellige kombinationer af bordstel og bordplader gør, at du kan designe dit helt personlige bord. Du kan endda bestille specialmål, hvis du har helt særlige ønsker.

Høj kvalitet

Dansk design med moderne linjer. Dansk produktion og og gode materialer sikrer dig et produkt af høj kvalitet.
Vi er kritiske i vores valg af kvalitetsplader til ROCK.

Robust bordplade

Naturstens bordpladerne i ROCK serien har fået vores helt unikke imprægnering som gør dem modstandsdygtige overfor dagligt brug. Du kan endda stille din varme gryde direkte på bordet.

ROCK PRODUKT INFO
ROCK INSPIRATIONSGALLERI

ROCK PRODUKT INFO

Til ROCK bordserien har vi gjort vores yderste for at vælge nogle helt fantastiske marmor- og granitter.

Granit og marmor er naturprodukter skåret direkte ud af bjerget. Det betyder at udtrykket på hver enkelt plade er helt unikt, og at aftegningerne derfor kan afvige i udtrykket fra plade til plade – ikke to plader er helt ens.

Du skal derfor være opmærksom på at den bordplade du ser i butikken kan afvige lidt fra den, der bliver leveret med dit bord. Til gængæld er dit bord helt unikt!

Marmor er et evigt hit og én af de mest efterspurgte stentyper i verden. Marmor findes i mange flotte farver og den karakteriseres ved de flotte farvede årer som løber igennem pladen. Med de unikke aftegninger og naturlige motiver, sikres et unikt og personligt look og hos Nordic Raven benytter vi kun de bedste sorteringer.

Marmor er en metamorfisk sten, bestående af kalk, plantedele og skaldyr, som under stort tryk og ved høje temperaturer er blevet omkrystalliseret. Marmor kan være en smuk og anvendelig tilføjelse til dit hjem, både som stue- og spisebord, grundet dens massive hårdhed.

Granit er et fantastisk naturmateriale der stadig består, når træ og metal er forsvundet. Den brydes over hele verden og er et utroligt hårdt materiale, som kan tåle det meste og er særdeles velegnet som bordplade. Granit fås i mange farver og mønstre og den karakteriseres ved de smukke nister og kompakte spots i stenen.

Granit er hårdfør, syrefast og let at vedligeholde. De tåler ikke ekstrem varme, men tåler dog at en gryde bliver stillet direkte på bordet. Granitpladerne bliver slebet, og overfladen bliver behandlet med vores egen specialudviklede imprægnering til der garanterer et vedvarende og flot udseende i mange år frem, en granitbordplade kan holde hele livet.

ROCK INSPIRATIONSGALLERI

Bord med Pietra Grey marmor bordplade

Rock 50×50 cm Pietra Grey

Sofaborde med sortnistrede granit bordplader

Rock Sofaborde med Black Galaxy topplader

Marmorbord med vand og kaktus foran grå sofa

Rock Bianco Carrara 80×80 cm

Rock spisebord med lys grå granitbordplade foran Triump MC

Rock Viscount White bord 90×140 cm

Menu