Dansk design | Dansk kvalitet | Dansk produktion

Om Nordic Raven

Stort sortiment

Vi har meget på lageret, og henter sten hjem fra hele verdenen. Har du særlige ønsker, så skaffer vi det.

Erfaren producent

Mere end 18 års erfaring som producent, leverandør og rådgiver i hele Skandinavien.

Dansk Værksted

Vi har eget moderne værksted med CNC-fræser og -save. Og vi er stolte af vores (næsten) CO2 neutrale produktion.

Dansk design og dansk produceret

Alle borde i konceptserien er designet og produceret af teamet bag Nordic Raven. Det er din garanti for at få et dansk kvalitetsprodukt.

18 års erfaring som producent, rådgiver og leverandør i hele Skandinavien

Hos Nordic Raven har vi over 18 års erfaring indenfor natursten, både i forhold til indkøb, salg og behandling. Denne viden videregiver vi til alle vores medarbejdere, der undergår en vigtig grunduddannelse indenfor vores produkter så de er klædt på til de opgaver der møder dem i virksomheden. Dette grundlag er vigtigt for os da vi mener at det frem for alt er kvalitet der er altafgørende, ikke bare i forhold til vores produkter men i høj grad også vores service. Det betyder også, at når du er i kontakt med Nordic Raven har du altid en kompetent kontaktperson i den anden ende der både kan rådgive og hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller måtte opleve nogle som helst udfordringer.

Enormt sortiment med over 10.000 m2 lager

Vores lager er ikke bare stort men rigtig stort og vi kan med stolthed sige, at hvert et stenprodukt er nøje udvalgt før det bliver leveret til os. Vi henter sten hjem fra hele verden og har leverandører fra et utal af lande. Vi kender vores leverandører godt og sætter en stor ære i at pleje vores samarbejder, da disse leverandører i bogstaveligste forstand er grundstenen for vores virksomhed.

Eget moderne værksted og 100% dansk produktion

Udover vores betydelige lager har vi et top moderne værksted hvor vi bearbejder vores natursten fra råplader og til færdige bordplader i Nordic Raven konceptserie. Alle led fra råplade og til tilblivelsen af det færdige produkt forestås hos os og giver os derfor mulighed for en grundig og fortløbende kvalitetssikring af alt der forlader vores værksted.

Borde i udvalg

nordic-raven-sofabord-nero-marquina-marmor

nordic-raven-sofabord-black-galaxy-granit

nordic-raven-sidebord-terrazzo

nordic-raven-rundt-spisebord-nero-marquina

Billede 29-03-2019 14.37.54

Sofaborde med sortnistrede granit bordplader

Rock Sofaborde med Black Galaxy topplader

Menu