ROCK – Design dit eget unikke bord!

0
standard variationer
0
stelfarver
0
størrelser bordstel
0
forskellige topplader

Fordele ved Nordic Raven borde

Unikke borde

De mange forskellige kombinationer af bordstel og bordplader gør, at du kan designe dit helt personlige bord.

Høj kvalitet

Alle bordene er håndlavede og dansk produceret og de gode materialer sikrer dig et produkt af høj kvalitet

Også specialmål

Har du brug for borde i andre størrelser, så producerer vi også borde efter ønskede specialmål og i andre designs.

Om bordene

Dansk design med rene linjer

Bordene er designet af Nordic Raven og vores mangeårige erfaring i arbejdet med natursten sikrer at du får et bord, hvor der ikke kun er tænkt over det umiddelbare design, men i højere grad også detaljen og kvaliteten. Dette kommer til udtryk i hver eneste nøje udvalgte bordplade. Rock seriens klarer linjer er baseret på de Skandinaviske udtryk og bordserien er derfor fuldstændig tidsløs og evigt aktuel. Hos Nordic Raven har vi eget moderne værksted og her bliver alle vores bordplader skåret til af granit og marmor, som vi har hentet hjem fra hele verden. Bordpladernes tilblivelsen på vores værksted er din garanti for solid dansk kvalitet.

Co-Design dit eget bord

Med 7 bordstørrelser, 4 stelfarver og 16 topmaterialer i natursten giver det 448 forskellige løsninger, og du har derfor mulighed for at sammensætte dit helt eget drømmebord. Har du brug for at ændre målene på dit drømmebord er dette også muligt, da vi tager imod særbestillinger på borde med individuelle mål.

Nero Marquina bord og spiseplatte

Granit og marmor i bedste kvaliteter

Hos Nordic Raven udvælger vi selv hver råplade der bliver skåret til bordpladerne i vores koncept. Vi har stort fokus ikke bare på stenens kvalitet men også æstetikken sådan at hvert bord bliver udstyret med ikke bare en så stærk bordplade som muligt men i høj grad også med et rent udtryk i stenens struktur. Vi indkøber selv alle natursten til vores lager med stort fokus på kvalitet og æstetik. Vores mangeårige erfaring som leverandør og rådgiver i Skandinavien giver os en fordel i forhold til at bedømme stenkvalitet og pris ud fra et sagligt grundlag.

Behandlet med Nordic Raven’s egen specialudviklede imprægnering

Med vores dybdegående viden omkring forskellige natursten og behandlingsmetoder har vi udviklet vores egen imprægnering til bordpladerne. Alle bordplader fra Nordic Raven er behandlet med denne imprægnering inden de forlader vores produktion, og er derfor mere modstandsdygtige overfor det daglige brug, end en ubehandlet naturstens bordplade.

Købsbevis med QR-kode til dit unikke bord

Alle bordplader fra Nordic Raven leveres med et købsbevis i form af en QR kode på bordpladens underside samt tilhørende dokument med samme kode. Ved scanning af QR koden fremkommer oplysninger om bordets dimensioner, type af bordplade samt bordstel og en vedligeholdelses guide. Derudover er det muligt at knytte ejers oplysninger til denne kode.

Da alle bordplader i marmor og granit er unikke, kan du også se et foto af netop din bordplade ved at scanne din QR-kode. Se et eksempel her

Menu